Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Pyet nënat

Ina mus
Pershendetje, doja te te pyeseja meqense te pash aktive se te kishin 0lasur ujrat java 20 , nga cfare te ndodhi te lutem?
Vali Shaqo (4 ditë më parë)
Vali Shaqo (4 ditë më parë)
Dhe pas sa kohesh ngele shtatzan prap

/komuniteti

/anketa

Në çfarë është alergjik fëmija juaj?