Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Pyet nënat

Cikli me vones ?
Pershendetje kam 2 dit vones tee ciklit por nje kosisht jam duke e perdor edhe nje qaj virak perta rrit muncin e nje shtatzanie kam berr kontrolla pothuajse gjdo muaj te gjenekologu jam mir ne gjdo pjes por a mun te jet ky qaj nje arsye e voneses te ciklit nese eka perdor ndokush ket qaj aka pas vones te ciklit sepse un bera test shtatzanie me doli negativ a duhet ta bej prap nese kam vones ne ditet ne vazhdim
Amra Xhata (2 muaj më parë)
Amra Xhata (2 muaj më parë)
Faliminderit desa per pergjigjjen
D E S A * 93 * (2 muaj më parë)
Nese ke vonese ne ditet ne vazhdim beje edhe nje test ka mundesi qe ki mbet ma vone shtz, por ka mundesi te kesh edhe qrregullim cikli .Uroj te jesh shtatzane.

/komuniteti

/anketa

Në çfarë është alergjik fëmija juaj?