Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Pyet nënat

Kopsht në fushë kosove
Psh nëna me kopshtin e vajzës si kopshtet private dyshoj qe vajza po ka të ftohtë sepse dhe fitoj ftohje uzinave dëshiroj ta ndrroj por këto kopshte private të gjithë me japin përshtypje të njëjtë ju qe keni përvoja cilin do me rekomandon që nuk kursen në nxehje dhe ushqim. Shikova të bota magjike se kam shumë afër tha nuk ka vende të lira.
Alea Morina (14 ditë më parë)
Lina Gashhi (12 ditë më parë)
Alea osht njo qitu te baumarket meniher mas banese osht teper e mir niaot e mi jon kan qaty edhe kejt ika. Kushtet e mira edhe i kqyrin shum mir vallah
Alea Morina (13 ditë më parë)
Faliminderit shuem per info por nuk kish vende te lira se me se afermi e kam ate kopsht
Lora ° (13 ditë më parë)
Alea te "bota magjike" i ka pasur femijet nje aferme e imja , i ka dergu teper te vegjel me 6 muaj te voglin, kujdesin dhe kushtet shume te mira. P.s nuk e di qe sa e dergon vajzen ne kopesht por vitin e pare zakonisht kane probleme shendetesore me shume derisa imunizohen me ate ambient. Gjithe te mirat.

/komuniteti

/anketa

Në çfarë është alergjik fëmija juaj?