Pëlqeje në
E pelqej BebaIme.com në Facebook


Pucrra te kuqe nga vapa


Mirembrema nena, jane bere dhe femijet tuaj me pucrra te kuqe nga vapa? meret ilac apo ikin vet?

Deni Denisa (2 vite më parë)

Shto Koment

 • (2 vite më parë)
  Temperature 37 eshte temperatura qe duhet te kete bebi, kush te ka thene qe 37 eshte temperature? Prj 38.2, nese qane e nuk ndihet mire, atehere duhet me kontaktu pediatrin, paracetamol, me la, me vesh holl e keshtu
 • (2 vite më parë)
  Edhe vajza ime kur bente shume vape iu bene pak, edhe vetem e laja, si u ftoh koha u zhduken
 • Deni Denisa (2 vite më parë)
  2 here ne dite po e laj keto kohe nga vapa se qan ngaqe djersitet shume,ka dhe flok dhe i ha koka,ka dhe pak temperatur sonte 37,se di a eshte per tu shqetesuar.
 • Rea Tirane (2 vite më parë)
  Deni dhe vajza ime eshte bere me pucra te kuqe. Besoj nga djersitja megjithese e laj perdite. Ditet e para ia lyva me nivea mirepo pa efekt.

kthehu
www.facebook.com/hippkosovo
Kontakt
© Beba Ime 2010. Kjo uebfaqe përmban informata të një natyre të përgjithshme dhe është e dedikuar vetëm për nevoja edukative. Nëse keni shqetësime për shëndetin tuaj apo për shëndetin e fëmiut tuaj, duhet gjithmonë të konsultoheni me mjekun apo me personel tjetër profesional medicinal.