Pëlqeje në
E pelqej BebaIme.com në Facebook


Adrese ku mund te lexoj libra online


Pershendetje nena, ckemi? Si kaloni ne keto dite te nxehta? une mire me vajzen po e kalojme vapen brenda ne shtepi sepse nuk del dot, spo gjej dot online ne internet libra per te lexuar,,a dini ndonje adrese ku mund te lexoj libra shqiptare dhe te huaj online?

Floa Gra (2 vite më parë)

Shto Koment

  • Floa Gra (2 vite më parë)
    Une gjeta :d http://www.Forumishqiptar.Com
  • Serina Sh (2 vite më parë)
    floa edhe une i kam shum marak librat po nuk e di qe ka dikun qe munesh online me lexu

kthehu
www.facebook.com/hippkosovo
Kontakt
© Beba Ime 2010. Kjo uebfaqe përmban informata të një natyre të përgjithshme dhe është e dedikuar vetëm për nevoja edukative. Nëse keni shqetësime për shëndetin tuaj apo për shëndetin e fëmiut tuaj, duhet gjithmonë të konsultoheni me mjekun apo me personel tjetër profesional medicinal.