Pëlqeje në
E pelqej BebaIme.com në Facebook


Shpjegim endrrash


Pershendetje doja te me ndihmonit me nje enderr, cfare simbolizojne femijet ne enderr sepse motra me ka pare dy here rresht ne enderr me bebe?

Besa Ismailanji (2 vite më parë)

Shto Koment

  • (2 vite më parë)
    Nese te ka pa me bebe te posalindur lind diqka e re ee nese me femije me te madh shtohen gajlet,me te nime e kom e sdi:)
  • Besa Ismailanji (2 vite më parë)
    flm
  • Mimi 2014 (2 vite më parë)
    I kom ndegju disa qe thone lind diqka e re , dikush thote te shtohen gajlet ,spo di . Shpresoj qe dikush do te te ndihmoj .Klm

kthehu
www.facebook.com/hippkosovo
Kontakt
© Beba Ime 2010. Kjo uebfaqe përmban informata të një natyre të përgjithshme dhe është e dedikuar vetëm për nevoja edukative. Nëse keni shqetësime për shëndetin tuaj apo për shëndetin e fëmiut tuaj, duhet gjithmonë të konsultoheni me mjekun apo me personel tjetër profesional medicinal.