Pëlqeje në
E pelqej BebaIme.com në Facebook


Si pregatitet mualebia me miell orizi te gatshem?


Doja ta dija si pergatitet me qumesht formule miell orizi milupa? Nuk thote asgje ne paketim?

Megi Kola (2 vite më parë)

Shto Koment

 • Megi Kola (2 vite më parë)
  Risela flm po qumeshtin e ngroh ? Apo ngroh ujin dhe pastaj ja hedh te dyja qumeshtin dhe miellin ?
 • Risela Velaj (2 vite më parë)
  megi dhe une i perdor djalit miell orizi te milupes pergatite me qumesht ne 4 lug gjelle 150 ml qumesht te pershendes
 • Kosovare 1 (2 vite më parë)
  Nuk e di se per qfare mielli ke pyetur(nuk kam njohuri mbi ,,Milupa oriz\"mirpo i qet gjysmen e sasis qumesht formule dhe gjysmen e sasise uje te destiluar,e ngrohe ne temperatur rreth 50 ose 60 grade dhe me pas i qet orizin derisa masa te duket taman...ok...
 • (2 vite më parë)
  Megi ne paketim anash shkruan se si duhet pergaditur

kthehu
www.facebook.com/hippkosovo
Kontakt
© Beba Ime 2010. Kjo uebfaqe përmban informata të një natyre të përgjithshme dhe është e dedikuar vetëm për nevoja edukative. Nëse keni shqetësime për shëndetin tuaj apo për shëndetin e fëmiut tuaj, duhet gjithmonë të konsultoheni me mjekun apo me personel tjetër profesional medicinal.