Pëlqeje në
E pelqej BebaIme.com në Facebook


Temperatura ne shtatzani


A eshte normale temperatura 37.5? Here me vete 36.5 dhe krejt papritur 37.5. Eshte e vertete se grate shtatzana e kane temperaturen me te larte?

Erjona Eri (2 vite më parë)

Shto Koment

  • (2 vite më parë)
    erjona temperatura jote eshte brenda suazave te normales.cdo te miree
  • Besime Bexheti (2 vite më parë)
    Erjona edhe une gjithashtu kam temperature dhe nje nxehtesi te madhe mbrenda ne trup, se di a eshte kjo normale ajo, edhe gjate shtatzanise se pare kam qene njejte... une jam ne javen e 14.

kthehu
www.facebook.com/hippkosovo
Kontakt
© Beba Ime 2010. Kjo uebfaqe përmban informata të një natyre të përgjithshme dhe është e dedikuar vetëm për nevoja edukative. Nëse keni shqetësime për shëndetin tuaj apo për shëndetin e fëmiut tuaj, duhet gjithmonë të konsultoheni me mjekun apo me personel tjetër profesional medicinal.