Pëlqeje në
E pelqej BebaIme.com në Facebook


A jam shtatzane?


Pershendetje doktoreshe. Pas dy ditesh e kam ciklin a mund te jem shtatzane kam dhimbje mesi ne mengjes dhe gjate dites kurse dhimbje barku jo. Pyes sepse heret e tjere kam pas dhe dhimbje barku. Rralle kam dhe marrje mendesh te lehta. Te lutem me kthe nje pergjigje se jam shume ne ankthe dhe e shqetesuar.

Ena Tushe (2 vite më parë)

Shto Koment

  • Kledia .. (2 vite më parë)
    ena ke pyetur nenat jo doktoreshen...uroj qe te jesh nese e do kte gje.

kthehu
www.facebook.com/hippkosovo
Kontakt
© Beba Ime 2010. Kjo uebfaqe përmban informata të një natyre të përgjithshme dhe është e dedikuar vetëm për nevoja edukative. Nëse keni shqetësime për shëndetin tuaj apo për shëndetin e fëmiut tuaj, duhet gjithmonë të konsultoheni me mjekun apo me personel tjetër profesional medicinal.