Pëlqeje në
E pelqej BebaIme.com në Facebook


Sa here gjate shtatzanise shkoni ne ultraze?


Une jetoj jashte ks dhe ketu ke te drejte vetem 2 here gjate shtatzanise me shku ne ultraze. Desha te dije sa here keni qene ju? Flm.

(2 vite më parë)

Shto Koment

 • (2 vite më parë)
  dashuri une e pash dje qe tha ky memli morina (gjinekologu qe eshte ne portal) qe ne suedi tash dojn me bo vetem 1 kontroll gjat gjith shtatzanise..edhe pse mu spom pelqen ky mendim se paku bile pa i pas 3-4 kontrolla.
 • Adea Adea (2 vite më parë)
  Ne itali vetem 3 here mund te besh eko,gjithmone nqs eshte shtatezani pa komplikime..Klm
 • (2 vite më parë)
  Emine ku jeton ti se edhe un jam ne gjermani ama qdo muj maka ba ultraze nuk di nahsta varet prej mjekut
 • Steisi Amar (2 vite më parë)
  pershendetje emine! ne tr un me femijen e pare kam bere pak a shume 6 eko,ndersa tani jam vetem ne javen e 22 dhe kam ber deri tani 4 eko.ka te beje edhe mjeku i cili te ndjek shtatzanine..te uroj shendet te plote !!
 • (2 vite më parë)
  Ne zvicer 7 here eshte ne shtatezani pa komplikime
 • Valizake Thaçi Celina (2 vite më parë)
  Emine, ne ks mvaret prej gjinekologut te cili shkon, ne shtatzanine e pare kom bo eho cdo muaj, e ne te dyten 4.
 • Dashuria Dashuri (2 vite më parë)
  ne suedi 2 her krejt
 • Vilma•.• . (2 vite më parë)
  Ne angli dy her te therrasin ata pastaj ne qoft se deshiron mund te besh takim vet
 • Jeta . (2 vite më parë)
  Ne austri 5 here, e detyruar me ligj.shtatzani te mbare.

kthehu
www.facebook.com/hippkosovo
Kontakt
© Beba Ime 2010. Kjo uebfaqe përmban informata të një natyre të përgjithshme dhe është e dedikuar vetëm për nevoja edukative. Nëse keni shqetësime për shëndetin tuaj apo për shëndetin e fëmiut tuaj, duhet gjithmonë të konsultoheni me mjekun apo me personel tjetër profesional medicinal.