Pëlqeje në
E pelqej BebaIme.com në Facebook


Cerdhe private ne Tirane


Nena a dini ndonje cerdhe private ne tirane,kryesisht afer zones se kombinatit qe merr bebe 5 muajshe e lart .kam gocen 5 muajshe ne shkurt filloj pune po cerdhet e shtetit nuk ma mbajne pa mbushur 6 muajshe,ne kujdestari nuk kam ku ta le,jam ne siklet te madh.klm

Eda + Ambla. (2 vite më parë)

Shto Koment

  • Eda + Ambla. (2 vite më parë)
    ke shume te drejte Edlira.jam ne pune private.kaq e kam lejen vetem semestrin e pare,nuk te fal privati,e di qe e kam te vogel gocen me dhimset sa une e di.po nuk kam ku ta gjeje me punen.kam kerkuar dhe kujdestare po nuk kam gjetur.as vet se di si do bej.te falenderoj per keshillen tende.klm
  • Edlira Tirane (2 vite më parë)
    Eda, shume e vogel vajza per ne cerdhe, plus qe do ta ngresh ne mengjes ne te ftohte do ta levizesh nga rehati i saj edhe do ta dergosh ne cerdhe, sado cerdhe private te jete prape cerdhe ngelet. Nese nuk ke gjetur ndonje kujdestare nga rrethi i te njohurve te tu, me mire shih njoftimet ne gazete per ndonje kujdestare, vertet do te kushtoje me shume ( besoj tek 15.000-20.000 leke te reja) por sa te rritet vajza bej si te besh, pastaj nga shtatori edhe e perballon vajza cerdhen. Nuk e di por po te jesh ne pune shteti e ke lejen e lindjes nje vit. Une ne lindjen e pare e kam lene punen fare se nuk kishte kush te ma mbante djalin.( flas para 7 vitesh), por mesa di une cerdhet private pranojne edhe bebe te vogla, leke duan ato.

kthehu
www.facebook.com/hippkosovo
Kontakt
© Beba Ime 2010. Kjo uebfaqe përmban informata të një natyre të përgjithshme dhe është e dedikuar vetëm për nevoja edukative. Nëse keni shqetësime për shëndetin tuaj apo për shëndetin e fëmiut tuaj, duhet gjithmonë të konsultoheni me mjekun apo me personel tjetër profesional medicinal.