Pëlqeje në
E pelqej BebaIme.com në Facebook


Vaksinat


Nena te dashura si kaloni si i keni engjujt e vegjel kam nje pytje cila vaksin e mundon me se shumti beben se tash kam me ja bere te muajit te tret dhe kam degju se e muajit te tret e mundon me shum a eshte e vertet

Danja Danja (2 vite më parë)

Shto Koment

  • (2 vite më parë)
    jo, sepse doza veq po perseritet edhe ashtu osht minus nje doze te hepatiti, jeshte vetem per dpt edhe pikat polio ne goje. se besoje, thmine e mi e dyta i ka mundu shume e kto tjerat shume shume pak bile kjo e muajit te 3-te hiq.
  • Kosovare 1 (2 vite më parë)
    te gjith bebet jane ndryshe dhe vaksinat ndikojne ndryshe ne secilin ,uroj qe bebi yt ta kaloje me lehtesi por edhe nese e mundon pak mos u bon merak ngase eshte normale...
  • Meri H. (2 vite më parë)
    Danja une sdi qe e munon e mujit te trete ma shume...mue ma ka munu e katerta ama u kan me grip pak per qata..e spasna ni pernryshe qe e treta e munon.

kthehu
www.facebook.com/hippkosovo
Kontakt
© Beba Ime 2010. Kjo uebfaqe përmban informata të një natyre të përgjithshme dhe është e dedikuar vetëm për nevoja edukative. Nëse keni shqetësime për shëndetin tuaj apo për shëndetin e fëmiut tuaj, duhet gjithmonë të konsultoheni me mjekun apo me personel tjetër profesional medicinal.