Pëlqeje në
E pelqej BebaIme.com në Facebook


Ushqimi tek fëmija 8 muajsh


Pershendetje nena, une e kam bebin 8 muajsh ne gji dhe po i jap ngapak me honger a eshte normale ti jap 3 here ne dite me hanger a eshte shume a pak dhe ju lutem me tregoni se sa gram ushqim ne dite duhet te merr nje femije 8 muajsh dhe çka eshte me se miri cili ushqim preferohet me shume? Ju lutem me ndihmoni rreth pyetjes.

Linda (3 vite më parë)

Shto Koment

  • Vali (3 vite më parë)
    Pershendetje Linda. Linda djali im sot mbushi 9 muaj, sa per ushqim une per veti djalit tim i kam dhe çdo 3 ore, ni racion ushqim kalorik tjetrin peme, normal edhe ne gji e kam, djali tash i ka 11 kg, tash te them drejten kam fillu ne pune edhe qerdhja i ka rregullat e veta, krejt kete te thashe qe ta kuptosh se nuk eshte shume se tash bebi rezervat i ka te hargjuara, normal i duhet kompenzim. Ju pershendes duke ju deshiruar çdo te mire ne jeten tuaj.

kthehu
www.facebook.com/hippkosovo
Kontakt
© Beba Ime 2010. Kjo uebfaqe përmban informata të një natyre të përgjithshme dhe është e dedikuar vetëm për nevoja edukative. Nëse keni shqetësime për shëndetin tuaj apo për shëndetin e fëmiut tuaj, duhet gjithmonë të konsultoheni me mjekun apo me personel tjetër profesional medicinal.