Pëlqeje në
E pelqej BebaIme.com në Facebook


Jashte temes - Kerkoj nje pune te ndershme


Pershendetje nena, kam nevoje per nje pune shume urgjentisht, tash kam te mbroj temen e diplomes ne Up, por skam asnjeri ne ks qe te me ndihmon te me gjej nje pune, kerkoj nje pune te ndershme, jom e martuar, dhe jetojme vetem me burrin tim, skemi asnje antare tjeter te familjes ngushte, te gjithe kane vdekur, skemi te ardhura nga asnje ane.kush deshiron te me ndihmon te me shkruajn ne imeill add. tetovare_24@hotmail.com

Lindalinda (1 vite më parë)

Shto Koment

kthehu
www.facebook.com/hippkosovo
Kontakt
© Beba Ime 2010. Kjo uebfaqe përmban informata të një natyre të përgjithshme dhe është e dedikuar vetëm për nevoja edukative. Nëse keni shqetësime për shëndetin tuaj apo për shëndetin e fëmiut tuaj, duhet gjithmonë të konsultoheni me mjekun apo me personel tjetër profesional medicinal.