Pëlqeje në
E pelqej BebaIme.com në Facebook


Kur mund te shikojme rezultat per shtatezani?


Ju lutem a me ndihmon njeri me eksperiencat e veta : Kur mund te shikojme rezultat ne shtatzeni pas operacioni te varikoceles?

2014 Ani (1 vite më parë)

Shto Koment

  • 2014 Ani (1 vite më parë)
    Flm per komentin,,,u merzita tani qe po lexoj kete prz,,,ai tani u operua ne 13 maj 2013, dhe prandaj me kap si frike se di. Po mire si ka mundesi ai doktori e beri te vdekur qe ke per tu bere mire tha pas ketij operacioni. Ai akoma ska bere asnje analize, per te pare rezultatin se eshte here, pas tre muajsh na tha, por se di me ka kap si frike. Me fal qe po te pyes sa ishte vlera e spermes se bashkoshortit tuaj, ju lutem? Se bashkeshorti im kur beri analizen te amerikani doli 7 milion, ngaqe kishim frike, i beme dy here, dhe heren e dyte vlera doli 9 milion.
  • Tiara Drojan (1 vite më parë)
    Anila burri im u operua ne nentor nga varikosele dhe erdhi qetshori edhe ende smbeta shtatzane. Mua me ka thene mjeku je mir. Por kur e perseriti burri analizen ne prill i dolen vlerat e spermogrames me keq se para operacionit... Keshtu qe as vet me nuk di qka te them. Hormonet i kan dalur te gjitha mir. Mjeku endokrinolog tha problemi eshte thash urinar. Sa kohe ka qe eshte operuar burri yt nga varikosela dhe a e ka perseritur prap spermogramen??

kthehu
www.facebook.com/hippkosovo
Kontakt
© Beba Ime 2010. Kjo uebfaqe përmban informata të një natyre të përgjithshme dhe është e dedikuar vetëm për nevoja edukative. Nëse keni shqetësime për shëndetin tuaj apo për shëndetin e fëmiut tuaj, duhet gjithmonë të konsultoheni me mjekun apo me personel tjetër profesional medicinal.