Pëlqeje në
E pelqej BebaIme.com në Facebook


Veza tek femijet


Pershendetje nena.Deshta te pyes a ju jepni femijeve tuaj vez dhe si ja pergatitni djali im 7 muaj.A mundem ti jap ve dhe si tja pergatis?ju pershendes.

Veni Venera (1 vite më parë)

Shto Koment

  • Veni Venera (1 vite më parë)
    Faleminderit nena shum.
  • ******* Shqipjaa ******* ** (1 vite më parë)
    Në ushqim të foshnjave, vezët (e ziera) mund të futen pas muajit të gjashtë, dhe në fillim vetëm një e katërta e të verdhës së vezës, e më pastaj gradualisht nga një e katërta, në gjysmën e deri tek një vezë e plotë. Një vezë e plotë mund ti jepet fëmijës pas ditëlindjes së parë. Të bardhët e vezës nuk rekomandohet të ipet para mbushjes se 1 vjet moshe! Nëse në familje keni raste me alergji apo nëse fëmija është alergjik, atëherë të verdhën e vezës do të duhej ta fusni në menu të fëmijës tuaj pas muajit të nëntë.
  • Mirjeta Daris (1 vite më parë)
    Ve Me un djalit tim ven ja kom dhan kur i a bo 6 muj i tregova edhe Tines se me qka ja kom dhan her karrot ja kom qit her ne patate me keksa ne sup ne fillim shko me 1 te 4 tani shkon tu ja rrit ,

kthehu
www.facebook.com/hippkosovo
Kontakt
© Beba Ime 2010. Kjo uebfaqe përmban informata të një natyre të përgjithshme dhe është e dedikuar vetëm për nevoja edukative. Nëse keni shqetësime për shëndetin tuaj apo për shëndetin e fëmiut tuaj, duhet gjithmonë të konsultoheni me mjekun apo me personel tjetër profesional medicinal.