Pëlqeje në
E pelqej BebaIme.com në Facebook


Rrepa e kuqe (cveklla)


Nena, a i keni ushqyer femijet tuaj me rrepe te kuqe dhe nga cila mosh mund te perdoret?
Ju falemnderit

Ena A (10 muaj më parë)

Shto Koment

  • Ena A (10 muaj më parë)
    Flm shum elinda
  • (10 muaj më parë)
    Ena mbas moshes 1 vjeqare guxon me perdor rrepen....edhe ato 1 her e muaj sepse deri ne 3 vjeqe nuk preferohet ti ipet rregullisht

kthehu
www.facebook.com/hippkosovo
Kontakt
© Beba Ime 2010. Kjo uebfaqe përmban informata të një natyre të përgjithshme dhe është e dedikuar vetëm për nevoja edukative. Nëse keni shqetësime për shëndetin tuaj apo për shëndetin e fëmiut tuaj, duhet gjithmonë të konsultoheni me mjekun apo me personel tjetër profesional medicinal.