Pëlqeje në
E pelqej BebaIme.com në Facebook


Si të gjej emra të bukur për fëmijë?


Ju lutem me tregoni si te gjej emra te bukur per vajza?

Argjira (3 vite më parë)

Shto Koment

 • ervis (2 vite më parë)
  kush me gjen nje emr per djemi te bkr ...
 • Edison (3 vite më parë)
  Ju lutem me trego si te gjej emra te bukur per vajza, mundesisht me shkronjen V te filloj emri, flm.
 • Laureta Racaj (3 vite më parë)
  mund te me ndihmoni te gjej ni emer tmir edhe modern per vajze
 • Esio Balla (3 vite më parë)
  ke emra te bukur po te kerkosh ne google ose nese keni facebook kerkoni ketu http://www.facebook.com/pages/Emra-femijesh-Cfare-emri-do-me-vesh/286256814315

kthehu
www.facebook.com/hippkosovo
Kontakt
© Beba Ime 2010. Kjo uebfaqe përmban informata të një natyre të përgjithshme dhe është e dedikuar vetëm për nevoja edukative. Nëse keni shqetësime për shëndetin tuaj apo për shëndetin e fëmiut tuaj, duhet gjithmonë të konsultoheni me mjekun apo me personel tjetër profesional medicinal.