Pëlqeje në
E pelqej BebaIme.com në Facebook


Domethënia e ëndrrave


Miredita nena.Nese dini ndonje adrese ne int qe tregon domethenien e endrrave, ju faleminderit shume.

Dona 111 (3 vite më parë)

Shto Koment

  • Yllka (3 vite më parë)
    Faleminderit shume Edita.Kalofshe mire
  • Edita (3 vite më parë)
    klubikulturor.com me fal se gabim e kam shkru.
  • Edita (3 vite më parë)
    Hyn te kulbikulturor.com aty e ke nje fjalor per komentim te endrrave tung.

kthehu
www.facebook.com/hippkosovo
Kontakt
© Beba Ime 2010. Kjo uebfaqe përmban informata të një natyre të përgjithshme dhe është e dedikuar vetëm për nevoja edukative. Nëse keni shqetësime për shëndetin tuaj apo për shëndetin e fëmiut tuaj, duhet gjithmonë të konsultoheni me mjekun apo me personel tjetër profesional medicinal.