Pëlqeje në
E pelqej BebaIme.com në Facebook


Dhëmbët tek bebet


Kur e kisha gocen 6 muaj i dolen dhembet poshte te dyja, tani qe vajti shtate po i dalin ato siper por po i del njeri i pari dhe po i shikoj qe po i del tjetri pra po i del njeshi dhe dyshi i dhembeve spo i dalin te dy njeshat, mos ka gje qe i dalin keshtu, ju ka ndodhur juve? Faleminderit.

Ela B.. (3 vite më parë)

Shto Koment

  • Rajan Feta (3 vite më parë)
    ska lidhje edhe djalit tim per se pari i dul njishi pastaj dyshi ska kurfar lidhje mos u shqeteso

kthehu
www.facebook.com/hippkosovo
Kontakt
© Beba Ime 2010. Kjo uebfaqe përmban informata të një natyre të përgjithshme dhe është e dedikuar vetëm për nevoja edukative. Nëse keni shqetësime për shëndetin tuaj apo për shëndetin e fëmiut tuaj, duhet gjithmonë të konsultoheni me mjekun apo me personel tjetër profesional medicinal.