Pëlqeje në
E pelqej BebaIme.com në Facebook


Lëvizja e bebit


Jam ne javen e 27 te shtatzenise. Deri para 2 ditesh bebi im po levizte shume dhe e ndjeja sa here qe ulesha. Ka 2 dite bebi po leviz shume pak dhe jam shume e shqetesuar. Ai leviz vetem 1 here dhe shume rralle, jam munduar te qetesohem duke u ulur ne krah te majte po e njejta gje. Ju lutem me tregoni a eshte normale se po cmendem. Faleminderit.

Nida 09 (4 vite më parë)

Shto Koment

kthehu
www.facebook.com/hippkosovo
Kontakt
© Beba Ime 2010. Kjo uebfaqe përmban informata të një natyre të përgjithshme dhe është e dedikuar vetëm për nevoja edukative. Nëse keni shqetësime për shëndetin tuaj apo për shëndetin e fëmiut tuaj, duhet gjithmonë të konsultoheni me mjekun apo me personel tjetër profesional medicinal.