Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Pyet nënat

Dr.Ilir azizi
A esht kontroollu naj kush te dr.iliri edhe a ju ka ndihmu ne lindje ??
Donjeta Miftari Reqica (2 javë më parë)
Erijona G (5 ditë më parë)
Un kontrollhem po punon ky ne spital dhe thojn qe te ndihmon ne lindje dhe ju rrin shum gati pacientave te veta ka repart te vetin ne spital
Emma A (2 javë më parë)
Me sa kom info ai spunon ma ne spital ne qkuk

/komuniteti