Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Pyet nënat

Shtatzanii ektopike
Psh mezi po prisja te ngelja shtatzane dhe ngela por mora vesh se po perjetoja nje shtatzani ektopike nuk e dija se c ishte kur me shpjeguan u tremba jam akoma e tmerruar me flisnin per operim jam shume ne ankth ..ju lutem nese dini a do te ngel prap shtatzane pas operimit
Exhitah (1 vite më parë)
Azra ?? (1 vite më parë)
sshtatzania ectopikee eshtee shtatzani jashtt mitree,, psh mund tjet abdominale,, seshh rezikk per me mbett shtatzann prap hiqet me operacionn,, gje qe nuk shkakton sterilitet mos u frigoo,, pacc fat heren tjeterr pa me u djegg nket dynjaa skishh caree Zoti te ndihmoft

/komuniteti

/anketa

Çfarë bën fëmija juaj pas orarit të shkollës?