Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Pyet nënat

Shiko ne mur
Oj nana shikoni ne mur a jam shtatzene se hera pare qe e bona eshte theksu vija e dyte po shum e zbehte ?
Fitore U (4 ditë më parë)
Sabina Berisha (3 ditë më parë)
Shum urime insha llah shtatzani te mbar me nje bebush te shendosh e te hajrit .
Ema Ema (3 ditë më parë)
Urime fitore isha llah te shkon mire dhe me bebe te shendosh
D H (4 ditë më parë)
Pozitiv eshte urime me nje bebe te shendosh ishalla e zoti kerkan se len pa fmi
Zana Lleshi (4 ditë më parë)
Pozitiv eshte testi fitore!Uroj me gjithe zemer te shkoj mbare deri ne fund shtatzanija.Ishalla gjitha na qe po presim e perjetojm kete ndjenje.
Fitore U (4 ditë më parë)
Oj nana faleminderit shume nuk po mundem me besu do e bej prap pas 3 dite inshalla ju gezon edhe juve zoti krejtve
Ajan Ajan (4 ditë më parë)
Po fitore pozitiv urime ishall ah qdo gje tshkon mir
Dinna Dinna (4 ditë më parë)
Urimww
Sumeja ^-^ (4 ditë më parë)
Urime pozitiv testi osht inshaaa llah te shkon mir deri ne fund fillo perdore acidin folic
Brikena Spahiu (4 ditë më parë)
pozitiv po duket urime fitore por qenke frik , shtatzani te mbar ,
Jona ♥ (4 ditë më parë)
Fitore, urime pas 2-3 dite theksohet me shume vija e dyte.. ishalla te shkon mire deri ne fund e dashur..
Erina Haliti (4 ditë më parë)
urime fitore shtatzania gjitha tmirat
Jona Jona (4 ditë më parë)
Fitore testi duket te jete pozitiv,edhe pse vija e zbehte,,,per siguri beje edhe nje pas tre ditesh,,,te uroj shtatzeni te mbare!
(4 ditë më parë)
Urime e dashur testi pozitiv e ngrehe komen zhag edhe per neve ne ren hahaha puthje per ty

/komuniteti