Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Pyet nënat

Gelli per me met shtatzan
pershendetje nena uroj se jeni mire qe te gjitha ... deshta me dit a ka perdor najkush produktin gell vaginal per me rrit shansin per me mbet shtatzan se qysh ju kom tregu burri im eshte me spermogram- levizshmeri te ulet edhe kunata jem ne ch e ka pa qet produkt e tha ish per qeto raste spodi tasht a e ka perdor najkush edhe a ka pas sukses ?? Faleminderit
Linna • (1 vite më parë)
Jon Jon (1 vite më parë)
Shkruaj anglisht ne google gel for pregnancy ..ndoshta dicka kupton
Linna • (1 vite më parë)
Jona kunata atje kish ndeju se ish prodhim gjerman sen gjetmanisht nuk kuptojsha e spo gjej informata ne internet nlidhje me qat gel
Jon Jon (1 vite më parë)
Provoje linna...lexo dhe ne google,mund te inf dhe raste te ngjashme ????

/komuniteti

/anketa

Çfarë bën fëmija juaj pas orarit të shkollës?