Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Pyet nënat

Si è quajn .??
Oj nena si jeni..ju qe jetoni ne perndim se è quajn nishesten qe e perdornim me qit bakallava qysh muj me gjet gjermoni itali
Besa Be Be (6 muaj më parë)
Mami I Loreses (6 muaj më parë)
Speisestärke thirret gjermanisht ose stärke tek produktet per embelsirat e gjen.
Besa Be Be (6 muaj më parë)
Faleminderit lora dhe arza shum kaloni bukur
Azra ?? (6 muaj më parë)
fecola di patate quhet ne itali
Lora 8 (6 muaj më parë)
Frengjishte e quajne maizena e gjermanishte maisstarke.

/komuniteti

/anketa

Nëse do të mund të zgjedhni mënyrën si do të lindni, cila do të ishte?