Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Pyet nënat

Cfare mendimi keni per qumsht te foshnjeve
Nena e kam perdor aptamill per qiken 2 muajsh , tash po filloj me nan 1 . Cfare mendimi keni a eshte qumesht i mir nan 1
Enela Abdullahu (11 muaj më parë)
Eni Eni (11 muaj më parë)
Un e kam rrit vajzen e madhe me nan shum jam r kenaqur ndersa djalit tash i provova nan nuk e deshti,provova aptamil edhe at nuk e deshti tash Bebelan jam tu i perdor po edhe me ket jam e kenaqur djali po shton mir e l h a m d u l i l a h por edhe me gji e kam nga pak
Deshira H. (11 muaj më parë)
Zakonisht kete qumesht ( nan) pediatria e sugjeron per bebet premature. ( vajza e dajes ka lindur premature dhe Nan i kan thene te perdore)

/komuniteti

/anketa

A e keni planifikuar shtatëzaninë?