Pëlqeje në
E pelqej BebaIme.com në Facebook


Grafiku i zhvillimit të fëmijës


Une spo mundem te shikoj grafikun e zhvillimit te femijes, kur po klikoj po me thote shtoni femijen ne profilin tuaj edhe kur i jap te gjitha te dhenat prape nuk po ben. Ca me bo? Flm prej juve.

Driana .. (2 vite më parë)

Shto Koment

 • Greta Senka (2 vite më parë)
  cdo gje ok..thank you.
 • Greta Senka (2 vite më parë)
  cdo gje ok..thank you.
 • Driana .. (2 vite më parë)
  Tash po qe eshte ne rregull,ju faleminderit
 • Ardall Celina (2 vite më parë)
  Pershendetje Emi, Greta e Teuta, ju falenderoj per lajmerimin e problemit me shtimin e bebes ne profilin tuaj. Ne formen per shtimin e bebit ne tani kemi bere nje intervenim dhe besojme se cdo gje duhet te funksionoj mire. Ju lus te provoni tani te shtoni bebe ne profilin tuaj dhe te na informoni nese po funksionin si duhet apo prap keni problem. flm
 • Tufft Aweasdew (2 vite më parë)
  e shiqoni nje shigjet aty afer ku shenon profili ne anen tuaj te djatht klikoni mbi te ne opcionin \"shto bebe\" dhe aty rregulloni te dhenat e femijes taj dhe me pas ju paraqitet grafiku. shpresoi ta rregulloni
 • Tufft Aweasdew (2 vite më parë)
  duhet ta rregulloni statusin tuaj ti postoni te dhenat e femijes dhe nje foto te tij
 • Teuta Kf (2 vite më parë)
  edhe un te njejtin problem e kam spo mundem ta sho.
 • Greta Senka (2 vite më parë)
  dhe mua e njejta gje me ndodh,,kam 2 dite qe nuk po e shtoj dot bebin tim ne profil qe me pas te shoh grafkun e zhvillimit..

kthehu
www.facebook.com/hippkosovo
Kontakt
© Beba Ime 2010. Kjo uebfaqe përmban informata të një natyre të përgjithshme dhe është e dedikuar vetëm për nevoja edukative. Nëse keni shqetësime për shëndetin tuaj apo për shëndetin e fëmiut tuaj, duhet gjithmonë të konsultoheni me mjekun apo me personel tjetër profesional medicinal.