Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Pyet nënat

soda ariel
oj nena cilen ariee lerdorni cili eshteme i mii se poka lloj te ndryshem cili lan me mire dhe ka eren e mire
Alma Azemi (7 muaj më parë)

/komuniteti

/anketa

Sa teste të shtatzënisë keni bërë derisa keni besuar se jeni me të vërtetë shtatzënë?