Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Pyet nënat

Dëshmi të dokumentuara për kërkesat e përshtatshmërisë: a.
Pe
Liza Liza (8 muaj më parë)

/komuniteti

/anketa

Sa teste të shtatzënisë keni bërë derisa keni besuar se jeni me të vërtetë shtatzënë?