Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Pyet nënat

Komente (2)
N. . (23 minuta më parë)
Komente (1)
Bebi Noar (48 minuta më parë)
Komente (2)
Vajza 01234 (1 orë më parë)
Komente (3)
Ajnure Bajrami (4 orë më parë)
Komente (1)
Lina ** (6 orë më parë)
Komente (15)
Lina * (10 orë më parë)
Komente (0)
Albana Art (17 orë më parë)
Komente (9)
Elsa >>>> (18 orë më parë)
Komente (4)
Tina Tina (22 orë më parë)
Komente (2)
Enisalove3 (1 ditë më parë)
Komente (1)
Sumeja ^-^ (1 ditë më parë)
Komente (4)
Lina Lina (1 ditë më parë)
Komente (0)
Fjolle K. (1 ditë më parë)
Komente (13)
T.s <3 (1 ditë më parë)
Komente (1)
Xhuliana Sula (1 ditë më parë)
Komente (4)
Umm Imara (2 ditë më parë)
Komente (3)
Arjeta A (2 ditë më parë)
Komente (3)
Gresa Lahu (2 ditë më parë)

/komuniteti

/anketa

Si e keni festuar apo si planifikoni të festoni ditëlindjet e fëmijëve?