Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Pyet nënat

Komente (3)
Antigona Gona (1 ditë më parë)
Komente (3)
kimete gashi (1 ditë më parë)
Komente (1)
Hars Ks (1 ditë më parë)
Komente (0)
ajla egzon (2 ditë më parë)
Komente (19)
Edrina Edrina (2 ditë më parë)
Komente (7)
Ajani Frymarja Ime (2 ditë më parë)
Komente (5)
La12 La12 (2 ditë më parë)
Komente (6)
Arii Arii (2 ditë më parë)
Komente (7)
Ajnure Bajrami (2 ditë më parë)
Komente (12)
Baby Boy2018 (2 ditë më parë)
Komente (6)
Nikkron .. (2 ditë më parë)
Komente (4)
Arbana Bytyci (3 ditë më parë)
Komente (15)
Kena Kena (3 ditë më parë)
Komente (7)
Be Lina (3 ditë më parë)
Komente (11)
Tringa tringa (3 ditë më parë)
Komente (6)
Tuana&erina&rejan . (3 ditë më parë)
Komente (9)
Trinki Trinki (3 ditë më parë)
Komente (2)
Albiona M (3 ditë më parë)

/komuniteti

/anketa

A është mëmësia më e kënaqshme se sa që e keni pritur?