Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Pyet nënat

Komente (13)
Labinote Nuha (5 vite më parë)
Komente (0)
Enny <3 (5 vite më parë)
Komente (6)
Lanika Lanika (5 vite më parë)
Komente (5)
Laura Brayan (5 vite më parë)
Komente (16)
(5 vite më parë)
Komente (4)
Adriana Simitqi (5 vite më parë)
Komente (9)
Arjeta Aliu (5 vite më parë)
Komente (6)
Noa Noa (5 vite më parë)
Komente (1)
Nita Krasniqi (5 vite më parë)
Komente (3)
Ajshe Krasniqi (5 vite më parë)
Komente (1)
Enny <3 (5 vite më parë)
Komente (4)
AdaAda (5 vite më parë)
Komente (4)
Erissssa (5 vite më parë)
Komente (11)
Gresa Gashi (5 vite më parë)
Komente (9)
Tina Preteni (5 vite më parë)
Komente (1)
Irini (5 vite më parë)
Komente (4)
Djana L (5 vite më parë)
Komente (9)
Besime Imeri (5 vite më parë)

/komuniteti

/anketa

Si i veni fëmijët në gjumë?