Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Pyet nënat

Komente (16)
Veseliera Veseliera (2 ditë më parë)
Komente (5)
Rina Anir (2 ditë më parë)
Komente (7)
Verona D (2 ditë më parë)
Komente (3)
Tiara1111 (2 ditë më parë)
Komente (11)
Iptidazymi Pllana (3 ditë më parë)
Komente (3)
Lori Lori (3 ditë më parë)
Komente (9)
Baby Boy2018 (3 ditë më parë)
Komente (2)
Umaraa Umi (3 ditë më parë)
Komente (0)
Umaraa Umi (3 ditë më parë)
Komente (19)
Lori 24 (3 ditë më parë)
Komente (12)
Verona D (3 ditë më parë)
Komente (5)
Fitore S (3 ditë më parë)
Komente (0)
Maria01 (3 ditë më parë)
Komente (13)
Lo*al*am . (3 ditë më parë)
Komente (19)
Lanika Lanika (3 ditë më parë)
Komente (4)
Bona B (3 ditë më parë)
Komente (7)
Irena 90 (3 ditë më parë)
Komente (4)
Vanesa Nesa (3 ditë më parë)

/komuniteti

/anketa

A është mëmësia më e kënaqshme se sa që e keni pritur?