Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Pyet nënat

Komente (5)
(5 vite më parë)
Komente (1)
Hanyy (5 vite më parë)
Komente (2)
Selma Dijar ♥♥♥ (5 vite më parë)
Komente (14)
Besime Imeri (5 vite më parë)
Komente (19)
Nora Ina (5 vite më parë)
Komente (1)
Sila (5 vite më parë)
Komente (18)
Vjosa Gashi Hyseni (5 vite më parë)
Komente (3)
Vlora . (5 vite më parë)
Komente (17)
Malsor Melisa Masar (5 vite më parë)
Komente (18)
Leta3 (5 vite më parë)
Komente (5)
Eda + Ambla. (5 vite më parë)
Komente (1)
Yllka H (5 vite më parë)
Komente (2)
N. Xh. (5 vite më parë)
Komente (2)
Tina - (5 vite më parë)
Komente (14)
Leon Leandra (5 vite më parë)
Komente (3)
Bela Bela (5 vite më parë)
Komente (3)
Eti (5 vite më parë)
Komente (4)
Lila . (5 vite më parë)

/komuniteti

/anketa

Si i veni fëmijët në gjumë?