Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Pyet nënat

Komente (6)
Jesi Jesi (6 vite më parë)
Komente (8)
Anisa Gjapi (6 vite më parë)
Komente (3)
Shqipe S. (6 vite më parë)
Komente (4)
Stela Vlore (6 vite më parë)
Komente (3)
Meri Meri (6 vite më parë)
Komente (6)
Valbona .. (6 vite më parë)
Komente (9)
Naze Naze (6 vite më parë)
Komente (13)
Delvina Krasniqi (6 vite më parë)
Komente (6)
Mirjeta Daris (6 vite më parë)
Komente (5)
Yllka H (6 vite më parë)
Komente (4)
Edita ... (6 vite më parë)
Komente (4)
Marigona 000 (6 vite më parë)
Komente (2)
lise 3 (6 vite më parë)
Komente (9)
Maja B (6 vite më parë)
Komente (5)
Nita Krasniqi (6 vite më parë)
Komente (3)
Ani.gj (6 vite më parë)
Komente (0)
Lisee (6 vite më parë)
Komente (14)
Delisia Delis (6 vite më parë)

/komuniteti

/anketa

Nëse do të mund të zgjedhni mënyrën si do të lindni, cila do të ishte?