Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Pyet nënat

Komente (1)
Teutta M (7 vite më parë)
Komente (1)
Celi (7 vite më parë)
Komente (8)
Luis Luis (7 vite më parë)
Komente (5)
Puki (7 vite më parë)
Komente (1)
Eda 1 (7 vite më parë)
Komente (10)
Marigona (7 vite më parë)
Komente (2)
(7 vite më parë)
Komente (4)
Lena Lena (7 vite më parë)
Komente (3)
(7 vite më parë)
Komente (5)
Enida Bajraktari (7 vite më parë)
Komente (0)
Arjeta Aliu (7 vite më parë)
Komente (3)
Anisa Gjapi (7 vite më parë)
Komente (3)
Rina Maloku (7 vite më parë)
Komente (2)
(7 vite më parë)
Komente (4)
Arta Rrustemi (7 vite më parë)
Komente (1)
Aulona (7 vite më parë)
Komente (3)
Eliiona (7 vite më parë)
Komente (8)
Behare S (7 vite më parë)

/komuniteti

/anketa

Sa teste të shtatzënisë keni bërë derisa keni besuar se jeni me të vërtetë shtatzënë?