Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Pyet nënat

Komente (3)
A.Xh (7 vite më parë)
Komente (2)
Eliiona (7 vite më parë)
Komente (2)
Luna Br. (7 vite më parë)
Komente (9)
Anoda , (7 vite më parë)
Komente (3)
S Erika (7 vite më parë)
Komente (5)
Zana Ahma (7 vite më parë)
Komente (15)
Maja B (7 vite më parë)
Komente (8)
Luis Luis (7 vite më parë)
Komente (3)
Zana Ahma (7 vite më parë)
Komente (28)
Delisia Delis (7 vite më parë)
Komente (4)
Dalinda (7 vite më parë)
Komente (5)
(7 vite më parë)
Komente (3)
Arjana Krasniqi (7 vite më parë)
Komente (4)
Luana . (7 vite më parë)
Komente (25)
Shqipe S. (7 vite më parë)
Komente (3)
Alab (7 vite më parë)
Komente (4)
Arta Rrustemi (7 vite më parë)

/komuniteti

/anketa

A mund të rris babai fëmiun i vetëm?