Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Pyet nënat

Komente (1)
Gonxhe (7 vite më parë)
Komente (1)
Ala ala (7 vite më parë)
Komente (3)
Y (7 vite më parë)
Komente (2)
(7 vite më parë)
Komente (5)
(7 vite më parë)
Komente (14)
Xheva (7 vite më parë)
Komente (1)
Bessa (7 vite më parë)
Komente (4)
Marigona (7 vite më parë)
Komente (5)
Lona lona (7 vite më parë)
Komente (4)
Meri Meri (7 vite më parë)
Komente (16)
Greis (7 vite më parë)
Komente (2)
(7 vite më parë)
Komente (3)
Roni (7 vite më parë)
Komente (6)
Linea (7 vite më parë)
Komente (1)
Anisa Gjapi (7 vite më parë)
Komente (3)
Arnisa (7 vite më parë)
Komente (1)
Hata (7 vite më parë)
Komente (13)
Luana . (7 vite më parë)

/komuniteti

/anketa

A mund të rris babai fëmiun i vetëm?