Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Pyet nënat

Komente (2)
(7 vite më parë)
Komente (5)
(7 vite më parë)
Komente (14)
Xheva (7 vite më parë)
Komente (1)
Bessa (7 vite më parë)
Komente (4)
Marigona (7 vite më parë)
Komente (5)
Lona lona (7 vite më parë)
Komente (4)
Meri Meri (7 vite më parë)
Komente (16)
Greis (7 vite më parë)
Komente (2)
(7 vite më parë)
Komente (3)
Roni (7 vite më parë)
Komente (6)
Linea (7 vite më parë)
Komente (1)
Anisa Gjapi (7 vite më parë)
Komente (3)
Arnisa (7 vite më parë)
Komente (1)
Hata (7 vite më parë)
Komente (13)
Luana . (7 vite më parë)
Komente (3)
Eda 1 (7 vite më parë)
Komente (2)
(7 vite më parë)
Komente (9)
Nora Leòtrím (7 vite më parë)

/komuniteti

/anketa

A do të ndërhynit nëqoftëse shihni dikend të sillet ashpër duke disiplinuar një fëmijë në publik?