Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Pyet nënat

Komente (2)
******* * (8 vite më parë)
Komente (8)
(8 vite më parë)
Komente (2)
hansa S... (8 vite më parë)
Komente (2)
Soniaaa (8 vite më parë)
Komente (8)
Floa Gra (8 vite më parë)
Komente (6)
Samire Ratkoceri (8 vite më parë)
Komente (10)
Maja B (8 vite më parë)
Komente (4)
Maja B (8 vite më parë)
Komente (7)
Larglinda avdyli (8 vite më parë)
Komente (7)
Floa Gra (8 vite më parë)
Komente (4)
Linna Lina (8 vite më parë)
Komente (10)
Gojarta Hoti (8 vite më parë)
Komente (2)
(8 vite më parë)
Komente (9)
(8 vite më parë)
Komente (5)
Denissa Gashi (8 vite më parë)
Komente (9)
Krenki (8 vite më parë)
Komente (9)
tina111 (8 vite më parë)
Komente (7)
Lauresha Gashi (8 vite më parë)

/komuniteti

/anketa

A keni udhëtuar në tremujorin e tretë?