Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Pyet nënat

Komente (2)
Trina (9 vite më parë)
Komente (5)
Nida 09 (9 vite më parë)
Komente (5)
Erleta (9 vite më parë)
Komente (7)
Berlinda (9 vite më parë)
Komente (2)
Evita (9 vite më parë)
Komente (2)
Nida 09 (9 vite më parë)
Komente (2)
Blerina (9 vite më parë)
Komente (6)
Rina (9 vite më parë)
Komente (2)
Nesa (9 vite më parë)
Komente (1)
Diana (9 vite më parë)
Komente (2)
Kosovarja (9 vite më parë)
Komente (4)
Vjollca (9 vite më parë)
Komente (2)
Evita (9 vite më parë)
Komente (7)
Besiana (9 vite më parë)
Komente (6)
Nora (9 vite më parë)
Komente (7)
Evita (9 vite më parë)
Komente (3)
Arjeta (9 vite më parë)
Komente (3)
Evita (9 vite më parë)

/komuniteti

/anketa

Nëse do të mund të zgjedhni mënyrën si do të lindni, cila do të ishte?