Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Pyet nënat

Komente (20)
Nota B (3 ditë më parë)
Komente (8)
Altina2 Bytyqi (3 ditë më parë)
Komente (5)
Deni deni (3 ditë më parë)
Komente (11)
Bonita B (3 ditë më parë)
Komente (3)
Lina L (4 ditë më parë)
Komente (28)
Anduena Anuar Krasniqi (4 ditë më parë)
Komente (5)
Anisa Laka (4 ditë më parë)
Komente (5)
Idda Addili (4 ditë më parë)
Komente (9)
Bela Malaj (4 ditë më parë)
Komente (12)
Lanika Lanika (4 ditë më parë)
Komente (11)
Mami 1234 (4 ditë më parë)
Komente (2)
Nadine Aliaj (4 ditë më parë)
Komente (10)
Aresa Zajmi (4 ditë më parë)
Komente (5)
Uvejsa . (4 ditë më parë)
Komente (7)
Vajza 01234 (4 ditë më parë)
Komente (5)
Liam (4 ditë më parë)
Komente (0)
Gesa231 (4 ditë më parë)
Komente (1)
Gesa231 (4 ditë më parë)

/komuniteti

/anketa

Sa teste të shtatzënisë keni bërë derisa keni besuar se jeni me të vërtetë shtatzënë?