Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Pyet nënat

Komente (5)
Ina (8 vite më parë)
Komente (12)
Tina (8 vite më parë)
Komente (5)
Ritaa. (8 vite më parë)
Komente (2)
Roni (8 vite më parë)
Komente (9)
Blertaa (8 vite më parë)
Komente (2)
Teuta1 (8 vite më parë)
Komente (0)
Eliona (8 vite më parë)
Komente (1)
Nida 09 (8 vite më parë)
Komente (1)
Ina (8 vite më parë)
Komente (10)
Deni (8 vite më parë)
Komente (16)
(8 vite më parë)
Komente (3)
Flutura (8 vite më parë)
Komente (0)
Diana Z (8 vite më parë)
Komente (2)
Roni (8 vite më parë)
Komente (3)
Evis (8 vite më parë)
Komente (2)
Rina Itali (8 vite më parë)
Komente (4)
Luis Luis (8 vite më parë)

/komuniteti

/anketa

Si e ndjeni trupin tuaj pas lindjes?