Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Pyet nënat

Komente (3)
Alea Morina (6 ditë më parë)
Komente (3)
Mijaa . (6 ditë më parë)
Komente (0)
Violetaa (6 ditë më parë)
Komente (2)
Melosaa (6 ditë më parë)
Komente (2)
Ellda (6 ditë më parë)
Komente (20)
Dorina Dori (6 ditë më parë)
Komente (5)
Albania Albania (6 ditë më parë)
Komente (23)
Erleta Erleta (6 ditë më parë)
Komente (14)
Jeta Shala (6 ditë më parë)
Komente (0)
Emj kotorri (6 ditë më parë)
Komente (6)
Ajla A (6 ditë më parë)
Komente (1)
Ida Gerchi (6 ditë më parë)
Komente (0)
Megi , (7 ditë më parë)
Komente (0)
Megi , (7 ditë më parë)
Komente (5)
Megi , (7 ditë më parë)
Komente (5)
Isra H (7 ditë më parë)
Komente (4)
Leylaaq (7 ditë më parë)
Komente (6)
Melosaa (7 ditë më parë)

/komuniteti

/anketa

Në çfarë është alergjik fëmija juaj?