Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/pyet-pediatrin

Agresiviteti i fëmiut tim

I nderuari doktor,


se pari po ju falenderoj që na keni mundësuar të ju pyesim në një mënyrë të tillv. Jam shumë e brengosur për djalin tim 17 muajsh i cili kohëve të fundit duket shumë nervoz dhe në shenjë pakënaqësie por edhe kur është i gëzuar na tërheq flokët, gjuan me qkado që ka në dorë, na kafshon etj.. A është kjo si pasojë që ende nuk po flet dhe kjo gjendje po e nervozon apo shenjë pakënaqësie që unë në mëngjes po e lë duke qajtur se po shkoj në punë (përndryshe shumë keq po e ndjej edhe veten sa ë shpesh po mendoj mos është më mirë ta le krejt punën), apo është më mirë që fëmiun ta dërgoj në kopsht e ndoshta atje argëtohet me fëmijë.


Faleminderit edhe një herë, e mirëpres me padurim përgjegjen tuaj.

Nëna e brengosur (