Pëlqeje në
E pelqej BebaIme.com në Facebook


Hundët e bllokuara

Pershendetje kam vajzen 2 muaj e gjysem dha ka paksa hundet e bllokuara dhe nganjehere  per shkak te hundeve po ka problem edhe kur po perbihet cfare  mund te kete? ju pershendes shumme.

Hyrije Selmani (2 vite më parë)

  • Dr. Niketa Koliçi - pediatre - neonatologe Pediatri përgjigjet
    Dr. Niketa Koliçi

    Pershendetje Hyrije,

    Kryesisht perdoret tretesira fiziologjike dhe i pompa - aspiratori per pastrimin e hundes se foshnjes (baby-aspirator).

    Gjithe te mirat.

Shto Koment

kthehu
Kontakt
© Beba Ime 2010. Kjo uebfaqe përmban informata të një natyre të përgjithshme dhe është e dedikuar vetëm për nevoja edukative. Nëse keni shqetësime për shëndetin tuaj apo për shëndetin e fëmiut tuaj, duhet gjithmonë të konsultoheni me mjekun apo me personel tjetër profesional medicinal.