Pëlqeje në
E pelqej BebaIme.com në Facebook


Myku i gojës

Jam e interesuar si mund ta kuroj mykun e gojes tek vajza ime 1muajshe e cila ushqehet me qumesht farmacie ...me kane sygjeruar sode buke por me duket nje procedure pak e dhimbshme...a ka ndonje medikament apo metode me efikase faleminderit paraprakisht

Joana Mankolli (2 vite më parë)

 • Dr. Med. Selim Thaqi - pediatër - neonatolog Pediatri përgjigjet
  Dr. Med. Selim Thaqi

  Përshëndetje Joana

  Për trajtim mund të përdorni Nystatin pluhur sublingual (poshtë gjuhës) 1/4 e tab 500.000UI.

  Por, para përdorimit gjithsesi konsultohuni me pediatrin e vajzës tuaj!

  Gjithë të mirat.

Shto Koment

 • Joana Mankolli (2 vite më parë)
  shume faleminderit doktor e perdora nistatinen dhe i dha efekt ju zhduk gjuha e bardhe tani eshte me mire ..por kam edhe ne pyetje gjithmone pa ju shqetesuar ..vajzes ia jane krijuar disa pucra te kuqe ne zonen vaginale nga jashte saj ...e kam lare me kamomil por spo shoh ndonje efekt ... duke ju uruar gjithe te mirat faleminderit paraprakisht

kthehu
Kontakt
© Beba Ime 2010. Kjo uebfaqe përmban informata të një natyre të përgjithshme dhe është e dedikuar vetëm për nevoja edukative. Nëse keni shqetësime për shëndetin tuaj apo për shëndetin e fëmiut tuaj, duhet gjithmonë të konsultoheni me mjekun apo me personel tjetër profesional medicinal.