Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/pyet-pediatrin

Verdheza te bebet

Doktoresh dashta me dit per sarillaku qe i thojm ne te bebet 2jav a ndodh ju lutem ni pergjegjje

Malsor Melisa Masar (5 vite më parë)

Dr. Niketa Koliçi - pediatre - neonatologe
Pediatri përgjigjet
Dr. Niketa Koliçi

Përshëndetje Malsor,

Të rekomandoj të lexosh artikullin në linkun e mëposhtëm, aty do gjesh informacionin lidhur me shqetësimin tënd:

http://www.bebaime.com/neonatologjia/verdheza-tek-i-porsalinduri

Të uroj çdo të mirë.

/komuniteti