Pëlqeje në
E pelqej BebaIme.com në Facebook


Çfarë ushqimi duhet të konsumojë vajza 5 muajshe?

Vajza ime hyri ne muajin e 5, tani i kam filluar nga pak mualebi me miell orizi. Cfare eshte e nevojshme qe te konsumoj tani? Cfare lengje frutash, po supe? Ju faleminderit.

Klara (3 vite më parë)

  • Dr. Niketa Koliçi - pediatre - neonatologe Pediatri përgjigjet
    Dr. Niketa Koliçi

    Pershendetje Klara

    Pervec mualebise me miell orizi, jepini edhe drithera te tjera te lengshme, leng molle apo dardhe, banane te shtypur, kungulleshka, karrota, patate...etj.

    Gjithe te mirat.

Shto Koment

kthehu
Kontakt
© Beba Ime 2010. Kjo uebfaqe përmban informata të një natyre të përgjithshme dhe është e dedikuar vetëm për nevoja edukative. Nëse keni shqetësime për shëndetin tuaj apo për shëndetin e fëmiut tuaj, duhet gjithmonë të konsultoheni me mjekun apo me personel tjetër profesional medicinal.